فيليه البلطي بالصويا صوص

م.م
0

المقادير:

  1. كيلو فيليه بلطي
  2. ملعقة صغيرة كبابة صيني (هتلاقيها عند العطار)
  3. 1/ 4 كوب صويا صوص
  4. 3 ملاعق كبيرة سكر بني
  5. ملعقة كبيرة زيت

الطريقة:

  1.  تبّلي السمك بالكبابة الصيني وسيبيه لمدة 10 دقائق.
  2.  اخلطي الصويا صوص مع السكر في طبق وقلبيهم كويس.
  3. سخّني الزيت في طاسة وشوّحي السمك فيه لمدة دقيقتين.
  4. قلّلي الحرارة وقلّبي السمك، على النار لمدة دقيقتين، وبعدين صبّي عليه خليط الصويا والسكر.
  5. خلّي الخليط يغلي وسيبي السمك فيه لحد ما يستوي والصوص يبقى غليظ لمدة دقيقتين أو أكتر.
  6. قدّمي شرائح السمك مع الصوص، وبالهنا والشفا.

إرسال تعليق

0تعليقات

إرسال تعليق (0)