المقادير:
مكرونة بالتونة |
- علبة تونة
- كيس مكرونة إسباجتي مسلوقة
- 2 ملعقة كبيرة زيت
- ملعقة كبيرة ثوم مفروم
- كوب طماطم مقطّعة قطع صغيرة
- 1/ 4 ملعقة صغيرة فلفل أحمر مفروم
- ملح وفلفل أسود
الطريقة:
- حطّي زيت في الطاسة، وشوّحي فيه الثوم لمدة دقيقة
- وبعد ذلك حطّي الفلفل وشوّحيهم شوية كذلك.
- بعد ذلك حطّي الطماطم وقلّبيها شوية، وأتركيها لمدة 8 دقائق مع التقليب،
- وبعد ذلك تبّليها بالملح والفلفل، وقلّلي درجة الحرارة.
- حطّي التونة وقلّبيها وأتركيها لمدة دقيقتين حتى تتجانس مع الصوص.
- حطّي الصوص على المكرونة وممكن تحطّي على الوجه قليل من الجينة "بارميزان" وزيّنيها بالريحان،
- قدّميها.. وبالهنا والشفا.